Passa al contingut principal

SOPA DE LLETRESJana Clos i Claudia Marquez.


Hola,
som dues alumnes de 4t i us hem preparat algunes sopes de lletres fetes per nosaltres de diferents temes amb paraules clau d’aquest. A veure si sou capaços de trobar-les totes i amb el menys temps possible!

ADOLESCENTS:
https://buscapalabras.com.ar/sopa-de-letras-de-adolescents_1.html

  • En aquesta sopa de lletres trobarem paraules relacionades sobre la vida que pot portar un adolescent avui en dia.
ESPORTS:
https://buscapalabras.com.ar/sopa-de-letras-de-esports_8.html

  • En aquesta, els esports que hi han, principalment els més coneguts i que més es practiquen.
GRUPS DE MÚSICA CATALANS:
https://buscapalabras.com.ar/sopa-de-letras-de-grups-de-m%C3%BAsica-catalans.html

  • Els diferents grups de música, més escoltats i més coneguts.
FESTIVALS DE CATALUNYA:
https://buscapalabras.com.ar/sopa-de-letras-de-festivals-de-catalunya.html

  • Aquí hi hauran alguns festivals que es fan per a tot Catalunya.

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …