Passa al contingut principal

LA FIRA DE L’OU                 LA FIRA DE L’OU

Aquest any la fira de l’ou serà el dia 10 de juny.

Què és la fira de l’ou?

La Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet es va començar a celebrar l’any 1996. Aquesta celebració es anomenada així perquè en aquesta localitat hi ha un gran nombre de granges de gallines ponedores.

Aquest fet converteix a Sant Guim en una de les màximes poblacions productores d’ous de tot Catalunya. La Fira de l’Ou es celebra el segon diumenge de juny.

La fira compta amb un mercat amb productes i serveis del municipi; un mercat de productes artesanals i alimentaris d'arreu dels països catalans; activitats i tallers varis relacionats amb l'ou, esmorzar popular, mostra de tot tipus d'ous; activitats i tallers varis relacionats amb la cultura tradicional i popular catalana, i activitats i demostracions per part de les entitats locals del municipi. Hi haurà una mostra de diversos tipus d'ous: gallina, guatlla, estruç...


ACTIVITATS QUE PODEM TROBAR?

Repartiment de ½ dotzena d’ous a totes les persones assistents a la fira. (Gratuït)

Es reparteixen un total de 20.000 unitats.
A partir de les 9 del matí:

Un esmorzar gratuït d’ous ferrats.

Repartiment de iogurts del Pastoret. (Gratuït)

Es serviran un total de 2.000 ous ferrats.
A mitja tarda tenim la visita d’un famós. És el convidat per a què trenqui l’ou més gran de xocolata. Desprès aquest ou es repartit per tota la gent present.

Mercat amb diferents productes:

Menjar
Productes artesanals.
Roba
Animals


Altres: Atraccions.
-Activitats per els més menuts.


Si teniu qualsevol dubte, consulteu la pàgina web:


Katerina Chulyk
Alicia Pérez
Imma Caziu

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …