Passa al contingut principal

VIATGE DE FINAL DE CURS A PORTUGALCarla Gual i Cristina Horga

El dia 18 de març del 2018, els alumnes de 4t d’ESO de l’institut la Segarra vam iniciar el viatge de final d'etapa. A les tres de la matinada vam agafar el bus que ens esperava a la porta de l'institut, i des d'allà ens vam dirigir cap a l'aeroport per agafar el vol que ens portaria a la  nostra destinació, Portugal. En concret a Lisboa, la capital, on ens allotjaríem durant aquella setmana. El primer dia va ser esgotador! A les 11 del matí ja trepitjàvem territori portuguès i vam haver de fer una llarga caminada per la ciutat durant tot el dia, acompanyats d’un guia, el Fabio.
Fins a les 22:00 no vam poder arribar a l’hotel per descansar i dormir després d’un llarg dia, la majoria d’alumnes portàvem gairebé més de 24h sense dormir i esperàvem un llit amb moltes ganes. 

Els altres dies va ser tot visites fora de Lisboa. Vam visitar platges i paisatges espectaculars, llàstima que no fes temps per banyar-nos. També vam tenir l’oportunitat de visitar una de la meravelles de Portugal, el castell de Síntra, una de les visites més bàsiques i turístiques del país. 

Finalment, el dia 21 ens va tocar posar el despertador ben d’hora i fer maletes perquè l’autocar ens passaria a buscar per l’hotel l’endemà al matí. El dia 22 el viatge ja s’havia acabat i els alumnes empreníem la nostra tornada cap a Espanya.

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …