Passa al contingut principal

Tattoo i pírcing


Yana, Vasylina i Viktoriya

Avui en dia els tatuatges i els pírcings s’han fet molt populars, sobretot entre els joves. Quan anem pels carrers podem veure moltes persones que s’han fet com a mínim un tatuatge o un pírcing.
Aquestes coses poden servir com a mètode d’autoexpressió, hi ha gent que les fa per sentir-se més protegit i segur.
Els tatuatges també, a vegades, signifiquen alguna cosa important per a la persona que els porta, o bé se’ls fan per tancar una cicatriu. També hi ha casos en què es fan tatuatges per demostrar el seu amor o per fer-se famós.

TATTOO

Els tatuatges poden ser de diferents estils i mides. Començant per tatuatges petits,d’uns quants centímetres i acabant per tot el cos.
ESTILS DE TATOO:

 
minimalista                                       realista                                           new school


                 
biomecànica                          old school                                     hand poke                
blackwork                              linework                                              gravat


           
aquarel·la                                             sketch style


Els tatuatges a vegades poden ser molt bonics i fets amb estil, però abans de fer-nos un tatuatge hem de pensar que és per tota la vida i hem de saber les conseqüències que pot tenir, com per exemple: malalties a la pell, infeccions... 
Per prevenir això hem de buscar un mestre de tatuatges que faci bé el seu treball, amb cura i professionalisme i que utilitzi els materials nets i d’alta qualitat. També és molt important fer-ho en un lloc especialitzat on fan els tatuatges, perquè hi ha moltes persones que els fan a casa i no sempre utilitzen els materials ben estèrils d’alta qualitat. 
És veritat que en un saló el tatuatge et costarà més, però és millor estar segur que te'l faran bé i que no tindràs cap malaltia, encara que hagis de pagar més. Has de recordar que la teva salut és el més important i sempre tens dret a demanar al mestre que et fa el tatuatge que t’ensenyi tot el material que farà servir. 

Si et vols fer un tatuatge però no n’estàs segur o tens por, sempre tens l’alternativa de fer-te un tatuatge de henna (mehndi). Aquest tatuatge es fa amb una mena de pintura que es queda a la pell més o menys per una setmana (depèn de quina henna fas servir) i també és bona per a la pell. Una altra possibilitat pot ser un tatuatge que es queda a la pell.

PÍRCING
Un altre mètode de modificacions de la pell és el pírcing.
El pírcing pot ser normal o microdermal (intradèrmic) . El microdermal està compost d’un petit implant que s’introdueix a la pell i després en aquell implant es pot col·locar una joia o diamant.
Com ja hem dit amb els tatuatges, abans de fer alguna cosa radical s’ha de pensar molt bé perquè pot tenir conseqüències molt greus. Per exemple quan el mestre et fa el pírcing et pot punxar un nervi i et pot paralitzar el cos. A vegades el teu cos no accepta el material de què està fet el pírcing. I al final el pírcing s’ha de tractar amb responsabilitat i desinfectar-lo cada dia mentre es cura.
Igual com amb al tatuatge aquesta modificació pot portar infeccions. Les infeccions poden ser introduïdes al teu cos perquè el professional tenia els materials bruts o perquè tu mateix no t’has curat bé el teu pírcing. Per això quan estàs al saló pots demanar al mestre que t’ensenyi tots els materials que farà servir per fer-te el pírcing i com els neteja.

Exemples de pírcingsComentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …