Passa al contingut principal

SANT JORDI A L'INSTITUT


Alicia Pérez, Katerina Chulyk i Imma Caziu

Com ja sabeu s’apropa el dia de St.Jordi. Exactament el 23 d’abril i com és tradició en aquesta celebració els nois regalen roses a les noies i elles els hi regalen llibres.

Al nostre institut també ho celebrem i ho farem llegint els relats guanyadors dels alumnes, el dilluns 23 al matí. 
El concurs literari es basa en obres narratives, poemes i poemes visuals. Aquestes obres poden ser escrites en dues llengües: en català i en castellà. 
En català seran inspirades en l'escriptor Manuel Pedrolo, de qui es commemora el centenari del seu naixement. I les obres de llengua castellana estaran inspirades en la melodia del Cànon de Pachelbel.
  
La participació dels alumnes és opcional. Les obres seran valorades pels diferents professors dels departaments de llengua catalana i castellana. 
Els guanyadors seran anomenats en la celebració i se’ls hi entregarà un val per material en alguna de les llibreries de Cervera. Us desitgem un bon Sant Jordi!

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …