Passa al contingut principal

Les 5 pel·lícules amb més vendes de taquilla de la història del cine


Àlex i Nerea

1. Avatar

Un militar anomenat Jake Sully és cridat per anar a Pandora. El seu germà ha mort i com els dos són bessons i tenen el mateix ADN, haurà de substituir-lo per ocupar el seu avatar. Allí es troba amb la tribu i s'enamora d'una d'elles, conviuen junts per ensenyar- li els seus costums i es desencadena una guerra entre els humans i la tribu. En Jake haurà de lluitar contra la seva pròpia raça. 


Recaptació total: 2.787.965.087$
 Pressupost: 237.000.000$

2. Titànic

Titanic és una pel·lícula èpica de desastres, romàntica americana de 1997. Va ser dirigida, escrita i coproduïda per James Cameron. La pel·lícula tracta sobre l'enfonsament de 1912 del RMS Titanic.
Estel·la Kate Winslet i Leonardo DiCaprio, els dos protagonistes que són de diferents classes socials s'enamoren. Es coneixen a bord del vaixell, però no era bo que una noia rica s'enamorés d'un noi pobre l’any 1912.


Recaptació total: 2.185.372.302$ 
Pressupost: $200 milions

3. Els venjadors

Mentre els Venjadors i els seus aliats han continuat protegint el món d'amenaces massa grans perquè un sol heroi les manegi, un nou perill ha emergit des de les ombres còsmiques. 

Un dèspota d'infàmia intergalàctica, l'objectiu és recol·lectar les sis Gemas de l'Infinit, artefactes de poder inimaginable, usant-les per infligir la seva retorçada voluntat a tota la realitat. Tot per la qual cosa Els Venjadors han batallat dirigeix cap a aquest moment. El destí de la Terra i l'existència en si mateixa mai ha estat més insegura. 


Recaptació total: més de 2,7 mil milions 

Pressupost: 220 milions US


4. Harry Potter i les relíquies de la mort


És una novel·la de fantasia escrita per J. K. Rowling.
El llibre va ser publicat el 21 de juliol de 2007, acabant amb la sèrie que va començar el 1997 amb la publicació de Harry Potter i la Pedra Filosòfica.
La novel·la relata els esdeveniments que segueixen directament a Harry Potter i el Príncep de l'Half-Blood, i l'enfrontament final entre els bruixots de Harry Potter i Lord Voldemort.

Recaptació total: 1,342 milers de milions USD 
Pressupost: 250 milions

5. Frozen, el regne del gelA "Frozen", la protagonista temuda Anna s'uneix amb l'home de muntanya robusta Kristoff i el seu fidel lleial Sven en un viatge èpic, trobant condicions semblants a l'Everest, trolls místics i un hilarant ninot de neu anomenat Olaf.

Elsa amb els seus poders atrapa el regne d'Arendelle en l'hivern etern. Anna i Kristoff, combaten els elements en una carrera per salvar el regne.

Recaptació total: 1,276 milers de milions USD
 Pressupost: 150 milions USD

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …