Passa al contingut principal

La tecnologia pels adolescents


Guillem Aldomà i Manel Rivero

Cada cop estem més enganxats als aparells electrònics i això ens pot portar problemes en diferents aspectes. Estar tanta estona davant d’una pantalla ens pot provocar mal de cap i també ressecament dels ulls perquè passar hores davant d’una pantalla amb els ulls concentrats pot ser perjudicial. Hi ha científics que diuen que si la nostra societat continua així pot acabar malament al llarg dels anys. També tindrem problemes a l’esquena i a les cervicals perquè quan estem amb el mòbil, tothom o gairebé tothom està mirant-lo encorbat i això ens pot provocar mal a l’esquena. Ara potser no, però quan siguem més grans ens afectarà més. 

Som molt dependents de la tecnologia, fins al punt que si no tenim Internet o accés a les reds socials això ens pot provocar angoixa. Hi ha una fòbia exclusiva per a aquestes persones, es diu nomofòbia
(por irracional a sortir de casa sense el mòbil). Per no acabar malament, s’hauria de fer algun canvi que òbviament no es farà d’un dia per l’altre, però a poc a poc es pot anar fent.


Resultat d'imatges de atrapados al mobil


Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …