Passa al contingut principal

ADOLESCENTS.CAT


Jana i Clàudia

Adolescents.cat és un portal d’internet en català que ofereix informació i entreteniment d'interès als joves de parla catalana. La pàgina va ser fundada el juny del 2010 per Roger Carandell i Ernest Codina i un any després, el 2011 va entrar a formar part del grup Nació Digital. El web actualment té més de 68.000 usuaris registrats (dades gener 2017). Segons OJD, Adolescents.cat és un dels 10 mitjans digitals més visitats en català i el primer destinat a un públic adolescent, amb més d'un milió set-centes mil visites mensuals (desembre 2016) i prop de tres-cents cinquanta mil usuaris únics (desembre 2016).

A la web pots trobar des de consultoris on pots aprendre o bé informar-te sobre dubtes que ens preocupen avui en dia i ens ajuden a prevenir en aspectes com la sexualitat. També pots consultar el teu horòscop cada setmana i revisar la secció de secrets que pengen altres adolescents com tu. A més a més, hi ha diferents testos on t'entretindràs, consells. D'altra banda, podràs trobar les últimes notícies de les xarxes socials, famosos, novetats quant a pel·lícules, sèries... 

A part ens informa de totes les festes que hi ha per Catalunya i també n'organitza d'altres. Com ara 'holis', festivals amb DJ's... entre d'altres. 

També han fet un llibre on hi ha una recopilació de secrets inèdits, en total 500 que el pots trobar en qualsevol llibreria. També n'hi ha un de consells i un manual on t'ajuden a informar-te.

En conclusió és una pàgina molt útil, educativa i entretinguda per al jovent, per més informació pots descarregar-te la app o bé consultar aquest link:


http://www.adolescents.cat

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …