Passa al contingut principal

Que NO posar-te per CARNAVAL

Aquest carnaval trobarem disfresses de tot tipus, tant de bones com de dolentes.
Avui parlarem del que no t`aconsellem posar-te per carnaval, però si vas amb presses i no saps de què disfressar-te , sempre quedarà aquesta opció ja que és fàcil i ràpid de fer.
Hauràs de tenir en compte que tothom et mirarà pel carrer , ja que són disfresses “curioses” que no es veuen tots els carnavals.

La facilitat és que gairebé tots el objectes que s'utilitzen estan a l’abast de tothom, són coses que podem trobar a casa com per exemple un coixí, una tovallola, un raspall...

1- Com podeu veure, amb una tovallola fa el que en l’altra imatge és el vestit, amb un coixí que simula el coll del vestit i finalment amb cartolina s’ha fet la corona, però també es podria fer amb més productes.


2- Està representat amb la disfressa original però amb talla petita per a poder-se dibuixar les abdominals.

3- Aquest està fet amb pintura blanca i dos tapers per simular les orelles.

4- Es posa paper/bossa per a simular el cabell de la noia. El gat com es pot veure està en un cistell que representa el gat del fons.


5- Utilitzant una tovallola amb una escombra ja hauries fet la disfressa , en aquest cas també fa servir com un monocle.6- Com podeu veure, van de momies, amb tot de paper per sobre seu.

Resultat d'imatges de disfraces facile

7- Com podeu veure el cap es la bola que hi ha a l'altra foto i porta una nina representan la Miley Cyrus.

Resultat d'imatges de disfraces facile


Núria Allue i Sandra Cortés

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …