Passa al contingut principal

COM PREPARAR-TE PER LA SETMANA D'EXÀMENS


Molts de nosaltres estem molt atavalats amb els exàmens, sobretot si s’ajunten en una o dues setmanes.
Aquí et deixem 7 consells per preparat-te pels exàmens:

Primer de tot t’has d’organitzar les tardes, si tens activitats extraescolars.

Si ja ho tens tot fet, el següent pas serà planificar quin dia estudiaràs cada matèria. És a dir, segons el dia que tinguis l’examen planifica quines tardes estudiaràs i quan de temps dedicaràs a la matèria.

És cert que per preparar-te per una prova hauries de tenir un mètode d’estudis. Per exemple: fent esquemes, si ets una persona que té memoria visual o bé fent resums.
Sí fas apunts a classe et serviran per organitzar-te, si no en fas demana'n als teus companys de classe o consulta els llibres.
Abans de començar a estudiar fes un petit resum del que saps de la matèria que t'examines i del tema que examineu.
Un altre mètode seria parlar i estudiar amb grup, seria una bona manera de passar el temps i una manera d'aprendre més i d’una forma divertida.
L'últim consell seria no passar-te tota la nit estudiant i això té dos motius; el primer és que a la nit el teu cervell no adquireix tanta informació, i el segon seria que per poder rendir en un examen has de dormir les hores recomanades per a un adolescent.Katerina Chulyk 
Imma Caziu
Alicia Pérez

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …