Passa al contingut principal

8 sèries que has de veure en acabar l'època d’exàmens


Després d'una estressant setmana d'exàmens et proposem vuit sèries que pots mirar per relaxar-te:

1 -  Stranger Things: Si vols conèixer la història de la desaparició d’en Will i t’agraden les coses no gaire normals, aquesta és la teva sèrie. No és una història de por, al contrari, és una d’acció i aventura. Una bona proposta per no aixecar-se del sofà.
2 - Orphan Black: Una sèrie de ciència ficció que narra la vida de la Sarah, una jove marginada i mare soltera, testimoni del suïcidi d’una dona. Suplanta l’identitat de la difunta qui s’hi assembla de manera extraordinària, pel que comença a sospitar.3 - Los 100: Un món postapcalíptic on degut a unes bombes nuclears la Terra ha quedat inhabitable, i el que queda d’humanitat viu en una nau orbitant a la Terra. Però l’oxigen d’aquesta nau s’està acabant; han passat 98 anys del desastre i només queda l’opció de baixar a la Terra.4 - Atípico: Una sèrie que t’ensenya els problemes de la societat des d’un punt de vista molt diferent: El d’un noi autista.


5 - Prison Break: Li paren una trampa a un noi i això fa que acabi a la presó acusat de matar al president. Tot seguit, el seu germà superdotat, idea un pla per ajudar-lo a escapar amb un gran secret que ningú sap: Ell és l’arquitecte de la presó.


6 - Black Mirror: És una serie on cada capítol és una història diferent, amb personatges diferents i mons diferents. Una critica del món actual i cap a on estem anant.


7 - Breaking Bad: Un professor de química descobreix que li queda poc temps de vida, així que decideix aprofitar-la entrant en un negoci on té un ampli coneixement gràcies als seus estudis: La fabricació de mentanfetamina.


8 - Sense8: 8 ments, 8 persones, 8 indrets del món, 8 naixements en mateix instant i tots ells connectats.
Irene Gómez i Jan Carrasco

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …