Passa al contingut principal

7 tipus de futbolistes


Els 7 tipus de jugadors que llegiràs ara són el que hi ha en un equip, alguns més importants i d'altres no tant.

1.El crac: Aquest jugador és el que tothom vol en el seu equip. Un noi/a que sap jugar a futbol i que podria guanyar sense passar-la, però ell pensa o decideix que és millor passar-la i jugar tots junts.

2.L'individualista: Aquestes persones són de dos tipus, un que seria un crac però la diferència és que mai passa la pilota i les acaba perdent gairebé totes. El segon és un noi/a que mai passa la pilota i quan la perd sempre culpa els altres.

3.El contista: és el noi/a que sempre rodola pel terra. Un noi que no l'hi agrada el contacte i que sempre exagera una falta.

4.El brut: Ell és un jugador que pensa que fa una entrada netament però va a fer mal. És un noi que li agrada excessivament el contacte, una curiositat és que ell sempre que el toquen s'enfada i va a fer encara més mal.

5. El de la banqueta: Podríem dir que és un home que s'encarrega de portar les aigües a la banqueta, donar aigües als que juguen, animar als jugadors cansats i que als que s'han canviat.

6. El gandul: És el que sempre juga sense moure's del lloc però que té un gran xut que el salva en més d'una ocasió.

7.El dolent: És un jugador que mai juga, sempre està escalfant per sortir però mai ho aconsegueix.
Dibujos de bart jugando futbol - Imagui

Guillem Aldomà i Manel Rivero


Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …