Passa al contingut principal

SEMIFINAL COPA DEL REI


   VALÈNCIA – BARCELONA

Una de les dues semifinals de la Copa del Rei va ser: Barcelona vs València, del qual avui en parlarem. El dia 2 de febrer de 2018 es va disputar el partit d’anada de la semifinal, en el qual el Futbol Club Barcelona es va imposar al València per 1-0. Dels 90 minuts de joc el Barcelona va tenir el 72,9% de la possessió, mentre que el València un 27,1%. L’equip de Mestalla va disparar quatre cops dels quals un va anar entre els tres pals, el Barça va engaltar 12 xuts dels quals 5 van anar a la porteria i un va ser gol, fet per Luis Suárez.
Imagen relacionada
En el partit de tornada al Camp Nou, el Barça va tornar a sortir guanyador de l’enfrontament per un 2-0, amb els gols de Philippe Coutinho i d’Ivan Rakitic. L’equip barceloní va tornar a ser clarament dominant en la possessió amb un total del 66%, el restant 33% va ser del València. El Barcelona va xutar 15 cops dels quals 6 van anar a porteria (dos gols), l’equip valencianista també va disparar 15 cops però 3 a porteria.
Imagen relacionada
El Barcelona ha arribat per cinquena vegada consecutiva a la final d’aquesta competició, el València portava deu anys sense arribar a una final de la Copa del Rei. El 21 d’abril es disputarà la final de la Copa entre el Sevilla i el Barcelona. Ja veurem qui surt guanyador d’aquesta final.


Daniel Cortés i Àngel Bonet

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …