Passa al contingut principal

NEYMAR DECLARA UNA GUERRA JUDICIAL AL BARCELONA


Neymar Jr, actual jugador del Paris Saint Germain reclama al Barcelona una prima de renovació de 40 milions d’euros.

Segons han comunicat els mitjans de comunicació, com Ràdio Barcelona o Cadena Ser, la FIFA ha decidit rebutjar la demanda que havia interposat al jugador brasiler contra el Barça per cobrar els 40 milions d’euros que manté retinguts el club en concepte de prima de renovació del contracte.

Avui en dia, el cas ha de passar per justícia ordinària, on el Barça reclamarà 75 milions a Neymar per incumpliment de contracte.El club blaugrana, ja ha posat en marxa el seu contraatac judicial contra Neymar. El Barcelona li reclama tots els ingressos derivats de la renovació que va trencar abans d'anar-se'n al PSG i una multa de 9 milions d’euros per danys causats. En total, la suma sobrepassa els 75 milions d’euros.


CAT SPORTS
Àlex Rodríguez i Arnau Sánchez
Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …