Passa al contingut principal

NETFLIX I HBO LES APPS MÉS DESCARREGADES PER VEURE SÈRIES I PEL·LÍCULES


-Netflix com HBO són les apps més descarregades per veure sèries i pel·lícules del moment. Aquí et deixem el top 5 de les sèries més visualitzades pel públic juvenil.

Top 5
“PRETTY LITTLE LIES” 
-Tracta de cinc noies que són amigues, una d'elles ha mort i les altres busquen  el culpable. Mentides, secrets, moments bons i d'altres no tan bons, una sèrie en què tots tenen alguna cosa que ocultar i tots tenen por de que surtin al descobert. 


Top 4
“JUEGOS DE TRONOS”
-Es basa en la batalla per aconseguir el tro de ferro i convertir-se en el rei dels set regnes de ponient. S’enfrontaran a tres grans cases en un llarg i difícil conflicte. 


Top 3
“POR TRECE RAZONES”
-En Clay Jensen troba, quan arriba a casa, una misteriosa capsa . Aquesta conté set cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah, una companya de classe que es va suïcidar un parell de setmanes abans. A poc a poc descobrirà les tretze raons per les quals ella ha decidit posar fi a la seva vida, tretze cares de casset que coincideixen amb les tretze persones que les han d'escoltar. 


Top 2
“BLACK MIRROR”
-Cada episodi té un to diferent, un entorn diferent, fins i tot una realitat diferent, però tots són sobre la forma en què vivim actualment - i sobre la forma en què podríem estar vivint d'aquí a poc temps si no anem amb compte. 


Top 1
“STRANGER THINGS”
-La història se situa a Indiana durant els anys 80, on un noi de 12 anys desapareix misteriosament. Al mateix temps, una nena amb poders telecinèsics intentarà ajudar els amics del noi en el seu intent de trobar-lo.

Imma Caziu Mas
Alicia Pérez
Katerina Chulyk

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …