Passa al contingut principal

Joel Lee


El Taekwondista lleidatà Joel Lee, va participar al Campionat Espanyol de Tècnica de Pumses quedant en 2n lloc als individuals, i en 1r lloc de trios juntament amb Sergio de Castro i José Luis Estudillo i proclamant-se campions d’Espanya.


                              El trio format per Sergio de Castro, José Luis Estudillo i Joel Lee

Després d'aquests magnífics resultats, el trio es va presentar als Europeus quedant en segona posició, així doncs, sent els actuals Sub-Campions d'Europa. Ara estan entrenant més que mai, ja que es volen presentar als Campionats del món de Taekwondo (modalitat de pumses).

Ell competeix amb la modalitat de pumses que consisteix en fer una sèrie de tècniques que es realitzen en un ordre determinat on s'avalua i es dona una puntuació. Aquesta puntuació està formada per un 60% de presentació i un 40% de tècnica. A part, hi ha una altra modalitat que és la de combat on Joel Gonzàlez va guanyar als Jocs Olímpics de Londres 2012.

També cal destacar que Joel Lee, és un professor de Step dance a part de mestre de Taekwondo al Do San Lee (Lleida) i és molt conegut arreu del món ja que ha anat a Alemanya, per tot Europa i també anirà d'aquí poc al Japó a fer classes.

                                            Joel Lee portant a cap una classe de stap dance.

Marc McClay Serra

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …