Passa al contingut principal

EL BARÇA ARRIBA A LA FINAL PER 5a VEGADA CONSECUTIVA
El F.C.Barcelona porta des del 2014 arribant sempre a la final i només ha perdut un cop.

El 2014 va ser Barça 1 – 2 Real Madrid, l’única que ha perdut. El 2015 van jugar Ath. Bilbao contra Barcelona amb un resultat final a favor del Barça 1-3, la següent fou el 2016 que va ser Barcelona vs Sevilla, on l'equip blaugrana es va imposar amb un 2-0. I l’any passat va arribar l’Alavés a la final i va perdre 3-1. 
Aquesta temporada el Barça una altre cop torna a arribar a la final i es jugarà el títol davant el Sevilla per segon cop a l’estadi Wandametropolitano el dia 


Aquest any el Barça arriba a la final havent guanyat al València 1-0 al Camp nou amb un gol de 
Luis Suárez i 0-2 l’estadi de Mestalla amb un gol de Phillippe Coutinho i un de Ivan Rakitić.
Celebració de Coutinho en el seu primer gol com a culè (http://www.galiciae.com)

Miquel Camps i Adrià Roqué


Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …