Passa al contingut principal

L’ESTIMA DELS RECORDS

No em puc creure que estigui dient això. Estem acabant l’ESO! Em sento molt feliç de deixar aquesta etapa enrere però... realment, sabeu com serà el vostre futur?

A vegades em poso a pensar i quan m’adono que em faig gran m’apareix un sentiment de melancolia. Encara me’n recordo quan deia que volia créixer i marxar de casa i ara... tot el que vull és el contrari! Moments amb persones especials, amics... No vull separar-me de vosaltres. Quan estic al vostre costat em sento segura, protegida i ara, tot això que hem creat, es farà fum. Tinc molts records a la meva ment i moltes persones al meu cor que trobaré massa a faltar.

No ens adonem del que volem fins que ho perdem, no? Val la pena créixer? No vull allunyar-me de persones que s’han convertit en tant en tan poc temps (o no tan poc...). No vull separar-me del sentiment de seguretat, del sentiment d’amor. Així que si estàs llegint això i hi ets a temps, valora als amics, els moments i, sobretot, l’estima dels records.


Comentaris

Entrades populars

Frases Fetes

Álex Rodríguez i Arnau Sánchez

FRASES FETES


Les frases fetes són expressions que tenen forma fixa, tenen sentit figurat i són d’ús comú per la majoria dels parlants d’un mateix idioma.

En els darrers anys s’ha perdut molt l’ús d’aquestes frases tot i que sempre han estat allà.

Aquí podeu veure un recull de les frases fetes més comuns en català, amb l’explicació dels seus significats al final, però abans us proposem intentar endevinar el màxim de frases fetes possibles!1- FER 


2-
3- FER i 
4- DONAR PER 

5- ANAR 
6- FER LA 


7- TENIR LA 8- 


9- 


10- Fer 


11- Tocar 


12- al 
13- Tenir

ÈXIT ROTUND DEL DELF SCOLAIRE 2018 A L’INSTITUT LA SEGARRA

Fa gairebé dos mesos ja vam mencionar que set alumnes de l’Institut La Segarra es van presentar a les proves per a l’obtenció dels diplomes DELF Scolaire en llengua francesa.
Doncs, ara sí, ja sabem els resultats! I han sigut immillorables! Tots els alumnes han superat les proves i amb molt bons resultats! Així que cal donar l’enhorabona i felicitar als diplomats DELF 2018 i que són (seguint l’ordre de la foto, d’esquerra a dreta): la Carla Gual (4t ESO A, nivel A2), l’Ivan Peiró (4t ESO A, nivel A2), l’Alex Rodríguez (4t ESO B, nivel A2), l’Hajar Khdli (1r Batxillerat B, nivel B1), la Cristina Tolosa (1r Batxillerat B, nivel B1), la Irene Gómez (4t ESO A, nivel A2), i la Mariam El Laghdas (4t ESO B, nivel A2).


Cal recordar que aquests diplomes estan reconeguts mundialment i per tant és una gran eina per fer currículum de cara a futures feines ja que als dipositaris d’aquests tipus de diplomes se’ls reconeix i habilita, el nivel màxim que hagin obtingut, per circular per qualsevol pa…