Passa al contingut principal

LES 5 SÈRIES QUE MÉS ENGANXEN: amb quina et quedes?

Quants de vosaltres heu vist una sèrie sencera en menys d'una setmana? Segur que molts. I és que gairebé el 90 % de la gent reconeix haver fet alguna marató: veure un capítol rere un altre sense parar. De fet, hi ha algunes plataformes, com Netflix, que comparteixen rànquings amb les produccions que més agraden els seus usuaris.

Aquí et portem les sèries que més enganxen:.

Pretty Little Liars

T’agrada el drama adolescent? El misteri? El romanç? Si la teva resposta és sí! creiem que Pretty Little Liars és perfecta per a tu.


La història comença amb la desaparició d’una amiga. Alison, Aria, Emily, Hanna i Spencer eren millors amigues fins que Alison, la reina de l'institut, va desaparèixer sense deixar rastre. Un any després, les seves vides tornen a creuar-se quan comencen a rebre missatges misteriosos signats per «A». Uns missatges que amenacen amb explicar els seus secrets més profunds, secrets que només la desapareguda Alison sabia.

The 100

Atenció a tots els amants de la ciència-ficció, us portem The 100 la sèrie que us deixarà a tots enamorats.


 Un segle després que la Terra resultés devastada per una apocalipsi nuclear, 100 habitants d'una estació espacial tornen al planeta a comprovar si és habitable, però descobreixen que no estan sols.

Orphan Black

Orphan Black és una sèrie de televisió canadenca de ciència-ficció protagonitzada per Tatiana Maslany en el paper de diverses dones idèntiques que resulten ser clons. Si ets amant de la biologia aquesta és la sèrie perfecta per a tu!


Sarah Manning és testimoni del suïcidi d’una dona idèntica a ella i decideix adoptar la seva identitat, ja que vol fugir de la seva vida marcada per decisions equivocades. El que no sap és que això li obre a una porta plena de secrets.

You

El que semblava una bonica trobada, ràpidament es converteix en alguna cosa fosca quan en Joe, un encarregat de llibreria s’obssesiona amb la Beck, una jove escriptora amb una vida una mica desordenada.


Aquesta sèrie et farà canviar tots els teus comptes a les xarxes socials a privats.

13 Reasons Why

13 Reasons Why és una de les sèries d’adolescents més impactants. El que fa que sigui tan diferent a la resta, és el contingut gràfic i realista de l'assetjament escolar.


Per què es va suïcidar Hannah Baker? Era feliç? Tots els seus companys d’institut guarden secrets… i quan en Clay rep una caixa amb cintes de les raons per les quals la seva amiga es va suïcidar,  la veritat està a punt de sortir a la llum.

Comentaris

Entrades populars

Frases Fetes

Álex Rodríguez i Arnau Sánchez

FRASES FETES


Les frases fetes són expressions que tenen forma fixa, tenen sentit figurat i són d’ús comú per la majoria dels parlants d’un mateix idioma.

En els darrers anys s’ha perdut molt l’ús d’aquestes frases tot i que sempre han estat allà.

Aquí podeu veure un recull de les frases fetes més comuns en català, amb l’explicació dels seus significats al final, però abans us proposem intentar endevinar el màxim de frases fetes possibles!1- FER 


2-
3- FER i 
4- DONAR PER 

5- ANAR 
6- FER LA 


7- TENIR LA 8- 


9- 


10- Fer 


11- Tocar 


12- al 
13- Tenir

ÈXIT ROTUND DEL DELF SCOLAIRE 2018 A L’INSTITUT LA SEGARRA

Fa gairebé dos mesos ja vam mencionar que set alumnes de l’Institut La Segarra es van presentar a les proves per a l’obtenció dels diplomes DELF Scolaire en llengua francesa.
Doncs, ara sí, ja sabem els resultats! I han sigut immillorables! Tots els alumnes han superat les proves i amb molt bons resultats! Així que cal donar l’enhorabona i felicitar als diplomats DELF 2018 i que són (seguint l’ordre de la foto, d’esquerra a dreta): la Carla Gual (4t ESO A, nivel A2), l’Ivan Peiró (4t ESO A, nivel A2), l’Alex Rodríguez (4t ESO B, nivel A2), l’Hajar Khdli (1r Batxillerat B, nivel B1), la Cristina Tolosa (1r Batxillerat B, nivel B1), la Irene Gómez (4t ESO A, nivel A2), i la Mariam El Laghdas (4t ESO B, nivel A2).


Cal recordar que aquests diplomes estan reconeguts mundialment i per tant és una gran eina per fer currículum de cara a futures feines ja que als dipositaris d’aquests tipus de diplomes se’ls reconeix i habilita, el nivel màxim que hagin obtingut, per circular per qualsevol pa…