Passa al contingut principal

LA MÚSICA QUE ENS AGRADA

Els alumnes de 4t d’ESO, la Jordina Bertran, el Marc Lorite i la Yana Najar, vam passar una enquesta a la classe de 4t B per saber els estils musicals, els grups o artistes que més agraden. A més, també vam voler saber quins eren els hàbits musicals dels nostres companys, és a dir, quan escolten música. La implicació va ser molt bona i les respostes ens van ajudar a arribar a conclusions com les següents: 

L’estil musical més escoltat! 

L’estil de música que més agrada és, en primera posició i sense cap dubte, el reggaeton, seguit del pop i de l'electrònica. 

Grups i artistes!

Els artistes o grups més destacats han estat: el conegut grup català Doctor Prats, el cantants de reggaeton Bad Bunny i la DJ Blanca Ross.Els hàbits musicals! 

Els alumnes de 4t B escolten música a totes hores, sobretot, però, mentre fan deures i mentre estan amb els amics. Altres escolten música només quan estan feliços i una part de la classe quan estan tristos, ja que, segons diuen, els ajuda a oblidar els problemes. Tan sols dues persones van ser les que van dir que mai escoltaven música. 
És evident que la música és molt important pels alumnes de la nostra classe i, creiem que per extensió, també ho deu ser entre la resta de joves de la nostra generació. Hem vist que potser tenim gustos lleugerament diferents, però tots n’escoltem sempre que podem! 

VISCA LA MÚSICA!

Comentaris

Entrades populars

Frases Fetes

Álex Rodríguez i Arnau Sánchez

FRASES FETES


Les frases fetes són expressions que tenen forma fixa, tenen sentit figurat i són d’ús comú per la majoria dels parlants d’un mateix idioma.

En els darrers anys s’ha perdut molt l’ús d’aquestes frases tot i que sempre han estat allà.

Aquí podeu veure un recull de les frases fetes més comuns en català, amb l’explicació dels seus significats al final, però abans us proposem intentar endevinar el màxim de frases fetes possibles!1- FER 


2-
3- FER i 
4- DONAR PER 

5- ANAR 
6- FER LA 


7- TENIR LA 8- 


9- 


10- Fer 


11- Tocar 


12- al 
13- Tenir

ÈXIT ROTUND DEL DELF SCOLAIRE 2018 A L’INSTITUT LA SEGARRA

Fa gairebé dos mesos ja vam mencionar que set alumnes de l’Institut La Segarra es van presentar a les proves per a l’obtenció dels diplomes DELF Scolaire en llengua francesa.
Doncs, ara sí, ja sabem els resultats! I han sigut immillorables! Tots els alumnes han superat les proves i amb molt bons resultats! Així que cal donar l’enhorabona i felicitar als diplomats DELF 2018 i que són (seguint l’ordre de la foto, d’esquerra a dreta): la Carla Gual (4t ESO A, nivel A2), l’Ivan Peiró (4t ESO A, nivel A2), l’Alex Rodríguez (4t ESO B, nivel A2), l’Hajar Khdli (1r Batxillerat B, nivel B1), la Cristina Tolosa (1r Batxillerat B, nivel B1), la Irene Gómez (4t ESO A, nivel A2), i la Mariam El Laghdas (4t ESO B, nivel A2).


Cal recordar que aquests diplomes estan reconeguts mundialment i per tant és una gran eina per fer currículum de cara a futures feines ja que als dipositaris d’aquests tipus de diplomes se’ls reconeix i habilita, el nivel màxim que hagin obtingut, per circular per qualsevol pa…