Passa al contingut principal

HÀBITS QUE T’AJUDARAN A DEIXAR DE PROCRASTINAR

Segurament més d'una vegada has sentit la necessitat de posposar algunes activitats incòmodes, difícils o avorrides i has prioritzat fer una altra cosa al seu lloc. I, en conseqüència, ja coneixes l'estrès i la sensació de derrota que comporta procrastinar constantment.Si tu ets dels que deixes les coses "per després", això és per a tu. Llegeix-nos!
En aquest article tenim l'estratègia perfecta per deixar de procrastinar i la podràs utilitzar com un salvavides eficaç en qualsevol moment. A més, et mencionarem deu estratègies que et seran molt útils.
No ho deixis per després! acaba amb la procrastinació, ara!

UTILITZA LA REGLA DELS DOS MINUTS

La Regla dels Dos Minuts consisteix a, si estàs estàs planificant una acció que es pot fer en menys de dos minuts, no la planifiquis, fes-la. Pots estendre aquest temps a cinc o deu minuts. Si fas d'aquesta regla un hàbit, hi haurà una multitud de tasques que no tindràs l'oportunitat de posposar.

PREPARA’T RUTINES

Si converteixes la tasques repetitives i avorrides en rutines, acabaràs fent-les sense esforç. Les rutines són hàbits o costums que fas de forma gairebé inconscient i simplifiquen la teva vida.

GESTIONA LA TEVA ENERGIA, NO EL TEU TEMPS

És important que treballis en els teus millors moments. Si estàs esgotat o de mal humor, les teves probabilitats de procrastinar augmentaran considerablement. Per tenir una millor actitud, descansa prou, controla la teva nutrició i fes exercici.

EVITA LES DISTRACCIONS

Com més temptacions tinguis per fer una altra cosa en comptes del que has de fer, més fàcil serà procrastinar. Mantingues el mòbil, les notificacions i l'accés a internet desconnectats quan vagis a afrontar tasques complicades.


Molta sort i recordeu que: feina feta no té destorb!

Salma Rouiess
Ares Piqué
Carla Segura Vila

Comentaris

Entrades populars

Frases Fetes

Álex Rodríguez i Arnau Sánchez

FRASES FETES


Les frases fetes són expressions que tenen forma fixa, tenen sentit figurat i són d’ús comú per la majoria dels parlants d’un mateix idioma.

En els darrers anys s’ha perdut molt l’ús d’aquestes frases tot i que sempre han estat allà.

Aquí podeu veure un recull de les frases fetes més comuns en català, amb l’explicació dels seus significats al final, però abans us proposem intentar endevinar el màxim de frases fetes possibles!1- FER 


2-
3- FER i 
4- DONAR PER 

5- ANAR 
6- FER LA 


7- TENIR LA 8- 


9- 


10- Fer 


11- Tocar 


12- al 
13- Tenir

ÈXIT ROTUND DEL DELF SCOLAIRE 2018 A L’INSTITUT LA SEGARRA

Fa gairebé dos mesos ja vam mencionar que set alumnes de l’Institut La Segarra es van presentar a les proves per a l’obtenció dels diplomes DELF Scolaire en llengua francesa.
Doncs, ara sí, ja sabem els resultats! I han sigut immillorables! Tots els alumnes han superat les proves i amb molt bons resultats! Així que cal donar l’enhorabona i felicitar als diplomats DELF 2018 i que són (seguint l’ordre de la foto, d’esquerra a dreta): la Carla Gual (4t ESO A, nivel A2), l’Ivan Peiró (4t ESO A, nivel A2), l’Alex Rodríguez (4t ESO B, nivel A2), l’Hajar Khdli (1r Batxillerat B, nivel B1), la Cristina Tolosa (1r Batxillerat B, nivel B1), la Irene Gómez (4t ESO A, nivel A2), i la Mariam El Laghdas (4t ESO B, nivel A2).


Cal recordar que aquests diplomes estan reconeguts mundialment i per tant és una gran eina per fer currículum de cara a futures feines ja que als dipositaris d’aquests tipus de diplomes se’ls reconeix i habilita, el nivel màxim que hagin obtingut, per circular per qualsevol pa…