Passa al contingut principal

ÈXIT ROTUND DEL DELF SCOLAIRE 2018 A L’INSTITUT LA SEGARRA


Fa gairebé dos mesos ja vam mencionar que set alumnes de l’Institut La Segarra es van presentar a les proves per a l’obtenció dels diplomes DELF Scolaire en llengua francesa.

Doncs, ara sí, ja sabem els resultats! I han sigut immillorables! Tots els alumnes han superat les proves i amb molt bons resultats! Així que cal donar l’enhorabona i felicitar als diplomats DELF 2018 i que són (seguint l’ordre de la foto, d’esquerra a dreta): la Carla Gual (4t ESO A, nivel A2), l’Ivan Peiró (4t ESO A, nivel A2), l’Alex Rodríguez (4t ESO B, nivel A2), l’Hajar Khdli (1r Batxillerat B, nivel B1), la Cristina Tolosa (1r Batxillerat B, nivel B1), la Irene Gómez (4t ESO A, nivel A2), i la Mariam El Laghdas (4t ESO B, nivel A2).


Cal recordar que aquests diplomes estan reconeguts mundialment i per tant és una gran eina per fer currículum de cara a futures feines ja que als dipositaris d’aquests tipus de diplomes se’ls reconeix i habilita, el nivel màxim que hagin obtingut, per circular per qualsevol país del món de parla francesa.

I des de l’Institut La Segarra, i concretament des de l’àrea de francès, es facilita aquesta tasca, ajudanten la preparació i gestió de les proves DELF a tots aquells alumnes que cursin com a optativa l’assignatura de francès a 4t d’ESO o al Batxillerat, sempre i quan tinguin coneixements bàsics en aquesta llengua, havent cursat, per exemple, prèviament l’optativa de francés a 2n i 3r d’ESO.

I per acabar aquest article, deixeu-me tornar a felicitar afectuosament el gran esforç que han fet tots els alumnes guanyadors dels Diplomes DELF Scolaire d’enguany, i deixeu-me dir-los també que com a professora de francès de l’Institut La Segarra 2017/2018, ha estat un plaer i un orgull tenir tants bons alumnes com han sigut tots ells i elles.
Laura Delgado. Professora de Francès 

Comentaris

Entrades populars

Frases Fetes

Álex Rodríguez i Arnau Sánchez

FRASES FETES


Les frases fetes són expressions que tenen forma fixa, tenen sentit figurat i són d’ús comú per la majoria dels parlants d’un mateix idioma.

En els darrers anys s’ha perdut molt l’ús d’aquestes frases tot i que sempre han estat allà.

Aquí podeu veure un recull de les frases fetes més comuns en català, amb l’explicació dels seus significats al final, però abans us proposem intentar endevinar el màxim de frases fetes possibles!1- FER 


2-
3- FER i 
4- DONAR PER 

5- ANAR 
6- FER LA 


7- TENIR LA 8- 


9- 


10- Fer 


11- Tocar 


12- al 
13- Tenir