Passa al contingut principal

REC 0.17.


Imma Caziu, Katerina Chulyk i Alicia Pérez.

Arriba el Rec.017 els dies 9-10-11 i 12 de maig a Igualada.

Rec.0 Experimental stores consisteix en la tranformació de velles fàbriques del barri (Rec). Les decoren pel públic i presenten la seva roba. És fa dos cops a l'any durant quatre dies. Aquestes fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.Però Rec.0 no és només moda, hi ha més. El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Ens preguntem, com va aparéixer el REC? 
Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l'any 2009 per un grup de sis persones compromeses, que volien donar a conèixer el barri al màxim de gent i vincular-lo amb el món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s'ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya.Podeu seguir el Rec.0 Experimental a Instagram: @recstores.
Si voleu més informació consulteu la següent pàgina web: http://www.rec0.com/marques-rec-0/

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …