Passa al contingut principal

JORNADA DE PORTES OBERTES AL NOSTRE INSTITUTJORNADA DE PORTES OBERTES AL NOSTRE INSTITUT ORGANITZADES PELS ALUMNES DE 2N D'ESO

Katerina Chulyk Kucher, Imma Caziu Mas i Alicia Pérez Salazar

QUÈ ES FA A LES JORNADES DE PORTES OBERTES?

Com cada any l'alumnat de 2n d’ESO organitzen un recorregut per l’institut, per mostrar als alumnes de 6è el centre. Es basa en la realització de diferents activitats per presentar les matèries i conèixer més bé l'institut.

COM ESTÀ ORGANITZAT AQUEST ANY?

Es fan grups amb els alumnes visitants i cada cert temps van canviant d'aula. Estan guiats per uns alumnes de 2n d’ESO, que els van portant per l’institut fent una ruta de classe en classe per realitzar l’activitat assignada en cada una d'elles. També poden visualitzar una presentació feta pels mateixos alumnes.

CONCURS DE CARTELLS PER ANUNCIAR LES JORNADES DE PORTES OBERTES

Els alumnes de 2n d’ESO van fer un concurs de cartells per anunciar les portes obertes. Aquests cartells van ser treballats des de les matèries de llengües: Català, Castellà i Anglès. Van estar realitzats en grups, de manera que l'alumnat podia practicar el treball cooperatiu. A part de fer els cartells també van fer una pàgina web on podreu consultar i informar-vos més sobre el treball realitzat pels alumnes.

https://sites.google.com/institutlasegarra.cat/jornadadeportesobertes2eso/inici

Aquest va ser el cartell guanyador, creat per; Marta Ninot, Núria Garcia, Ángel Céspedes de

2NESO-A.
Donem les gràcies per explicar-nos com estaven organitzades  aquest any les jornades de portes obertes a les alumnes de 2n-B, Marta Marquès i Yana Saldan

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …