Passa al contingut principal

VIATGE DE FINAL DE CURS DELS ALUMNES DE 4T ESO

Els alumnes de 4t d'ESO empendran el  viatge de final de curs a Lisboa. Després de descartar diferents propostes, es va fer una  votació entre Cantàbria i Portugal, i finalment l'opció guanyadora va ser Lisboa.

En aquest viatge els alumnes sortiran de Barcelona el 19 de març, a les 7:10 amb avió. A les 8:10 està previst arribar a Lisboa. Al cap d'una hora i mitja arribaran a l' Hostal Hans Brinker Lisbon, un hostal de dos estrelles.

Està previst visitar el barri més antic de Lisboa, el barri de l'Alfama. A la tarda aniran al Barri Alto i Chiado.
Resultat d'imatges de al Barri alto i ChiadoResultat d'imatges de el barri de l'Alfama               

 Dimarts 20 excursió a Sintra
Resultat d'imatges de sintra lisboa

Dimecres 21 faran un viatge amb vaixell a Setúbal (on podran veure dofins). 
Resultat d'imatges de setubal lisbon


Dijous 22 es visitarà el barri l'Estela i a la tarda a Belém. 

Resultat d'imatges de belem lisbonResultat d'imatges de barri l'estela lisbon

L'últim dia faran les últimes visites fins les 11:00 que aniran cap l'aeroport, on tornaran cap a Barcelona a les 14:45 i arribaran a Cervera a les 17:40.
Miquel Camps i Adrià Roqué

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …