Passa al contingut principal

LES BATERIES DEL TELEFON SAMSUNG GALAXY NOTE 7 EXPLOTENLES BATERIES DEL TELEFON SAMSUNG GALAXY NOTE 7 EXPLOTEN


Després de la sortida al mercat del telèfon Samsumg Galaxy Note 7 es descobreix un defecte en la bateria, ja que explota.

14 dies abans del llançament d’aquest dispositiu ja es van documentar 35 casos , no es va donar importància i els van deixar aïllats. En el moment que va sortir ja és podien veure mil·lers de vídeos i fotos d’aquesta estranya anomalia en aquest telèfon , en aquell moment els administradors de l’empresa Coreana Samsung van reaccionar immediatament demanant als usuaris que tornessin el mòbil al lloc d’on l’havien comprat per evitar qualsevol mena d’accident.

Actualment s’ha perdut el conté dels incidents en aquest dispositiu,però l’empresa Samsung calcula que han hagut sobre un parell de milers d’accidents. Alguns testimonis afirmen que han sofrit cremades greus a la cara , mans , cadera i fins i tot han hagut incidents més greus, com a un home que se li va incendiar el mòbil a dins de la furgoneta i se l'incendia.

Per altra banda Samsung va patir una pèrdua de 3.000.000.000 d’euros la qual cosa va afectar fortament a l'empresa. Actualment aquest telefon està retirat del mercat i els incidents ja estan pràcticament oblidats.

Oscar Diez, Marc Ferrerol

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …