Passa al contingut principal

La col·laboració de l'institut amb el banc de sang


El banc de Sang es va realitzar el 2 de març de 17:00 fins a 21:30 i el 3 de març de 10:00 a 14:00.

Es va fer al Cinema Casal per ajudar a la gent que necessita sang. Un grup de 4t d'ESO del nostre institut va col·laborar amb el banc de sang i teixits a través de la iniciativa de les APS (aprenentatge per servei). 
Tres comissions diferents van participar a la recollida de sang: la comissió de periodisme vam recollir la informació a la sortida del cinema per poder escriure aquest article, la comissió que s'encarregava de donar aliment i beguda a la gent que ja havia donat sang i a ajudar a la gent que no n'havia donat mai a omplir els qüestionaris, i la comissió que donava els punts de llibre i informava als donants sobre la donació de plasma.
La participació a la campanya per donar sang va ser majoritària per part de la gent d'entre 40 i 60 anys, que ja portaven molts anys donant sang.També es va veure participació de joves de 18 anys que es van assabentar de la campanya gràcies als cartells que la comissió del banc de Sang va fer per col·laborar amb la campanya. Encara que en general la gent va estar molt satisfeta amb el servei, ens van proposar posar un penjador per la roba i obtenir un espai amb més privacitat perquè la gent mirava. 
Finalment, la donació de sang va ser un èxit. Encoratgem a la gent major d'edat que no va donar sang aquesta vegada, a fer-ho la pròxima.

Cristina Vargas i Patricia Waselle

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …