Passa al contingut principal

Compartint experiències amb els alumnes del Centre Ocupacional Espígol


El passat dijous 8 de març, els alumnes de 3r ESO C vam anar al Centre Ocupacional l’Espígol per compartir  una classe d’educació fisica a partir d'esports adaptats. Les dues professores d’Educació Física ens van explicar com eren les proves i les diferents adaptacions que tenia cada prova.

Una de les proves que vam fer va ser el tricicle. Aquesta prova va consistir en fer un circuit de terra, van posar conos de diferents colors. Les professores ens van explicar que una de les activitats que feien eren sortides amb bicicleta però que hi havia alumnes que no tenien equilibri i per això van pensar d’ utilitzar el tricicle. 

Aquesta activitat ens va agradar molt perquè poca gent ho va provar i és algo únic que et fa veure com van les persones discapacitades amb el tricicle.

També vam jugar al Goalball ,un joc per a persones invidents o deficients visuals .En aquest esport es participa amb els ulls tapats i asseguts al terra amb una pilota que a dintre portava un cascavell i l’has de tirar amb la mà i que no s’aixequi del terra.


Una tercera activitat va ser el  Speed cups. És un joc de taula on hi ha 5 cubs de diferents colors i unes targetes amb figures de colors i s’han de colocar els cubs com a la imatge. Al centre van adaptar l’activitat fent que els cubs fossin més grans i les targetes també. 

Un altre esport que vam practicar amb les persones del centre Espígol fou el bàdminton amb globus. Es juga igual que al bàdminton, però en comptes de jugar amb un volant, es juga amb un globus gran, així  el globus es veu més i perquè el temps de reacció de tornar el globus és més lent.

Aquesta activitat ens va agradar molt perquè mai havíem jugat amb un globus a bàdminton i tampoc amb persones amb alguna discapacitat.
La sortida al centre Espígol va ser una experiència molt enriquidora i ens ho vam passar molt bé.


ALUMNES DE 3R C
Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …