Passa al contingut principal

Aim SOLO

El passat 1 de març, hi va haver la reunió d'aquest nou projecte anomenat Aim SOLO que es va dur a terme durant dos mesos.

Resultat d'imatges de aim solo talent


En aquesta reunió, ens van explicar com ho van fer per a orientar-nos, i ho van fer mitjançant qüestionaris als pares, als professors, als companys de la classe i per un mateix. I també fent una entrevista individual a cada un de nosaltres i així obtenint un codi que l'anomenaven ADN professional.

Resultat d'imatges de aim solo AS hundred

Un cop tenien aquest ADN professional, amb l'ajuda d'un programa informàtic ens van mirar els encaixos que tenia cadascú de nosaltres amb cada una de les 1300 feines que existeixen avui en dia i ens van dir vuit feines:
- 4 feines segons els nostres talents.
- 2 feines segons els nostres interessos.
- 2 feines segons els Plans STEM.

A part de dir-nos aquestes vuit feines per a cada un, també ens van donar un dossier molt ben fet on explicava els punts forts i també, molt important, una característica a millorar com per exemple el fet de ser tímid fent un taller que també ens el diuen ells.


A més a més, ara tenim un professional al nostre abast durant 6 mesos per a qualsevol pregunta o dubte.

I això no és tot! D'aqui dos anys, tornarem a contactar amb l'empresa Aim SOLO per si algú encara no sap què fer en el futur perquè ells se n'asseguraren al 100%  que tots els alumnes decidim què volem fer en el futur.

Aquest projecte dut a terme també a l'altre institut, ha aportat coneixements de cada un d'ells que no s'havien que tenien. Ha estat una experiència extraordinària.


Marc McClay Serra

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …