Passa al contingut principal

Tres videojocs per a mòbil de SEGA que permeten el robatori de dades


Les tres aplicacions afectades són Sonic Dash, Sonic the Hedgehog Classic i Sonic Dash 2. Totes estan disponibles a Google Play i són gratuïtes.

Un estudi que analitzava els jocs, ha revelat que tots geolocalitzen la posició dels jugadors através del GPS del mòbil. Les aplicacions envien la ubicació i altres dades sobre el dispositiu, com el model de telèfon, el sistema operatiu o la connexió de dades que utilitza.

Tres videojocs oficials de la saga Sonic per a dispositius mòbils Android, desenvolupats per Sega, tenen diverses vulnerabilitats que poden desembocar a la filtració de dades confidencials.


Els jocs envien la informació a servidors amb una finalitat de "seguiment i màrqueting". D'aquests servidors, tres, a més, no estan certificats i per tant representen una amenaça potencial".

Les tres aplicacions també són perilloses davant atacs d'intermediari, que permeten interceptar els missatges enviats entre l'aplicació i el servidor, i davant atacs de denegació de servei o robatoris de dades sensibles.

Les següents imatges són dels jocs en qüestió:


     
Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …