Passa al contingut principal

OPERACION TRIUNFOAquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, la Miriam , l’Alfred i l’ Anna Guerra. En els darrers anys passaven 6 concursants a la final, però aquest any han canviat les normes.

En les seves tres primeres temporades, el premi màxim era representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió. En aquest cas han fet una gala especial per al Festival. També ha resultat que l’Amaia, la guanyadora de OT de 2017, també anirà a Eurovisó, acompanyada de la seva parella Alfred.

OT 2017 ha tingut molta audiència, 4 milions d'espectadors han estat acompanyant als concursants des de casa durant la final d'aquesta edició. Gràcies al públic han pogut crear 11 discs i han hagut d'oferir a més ciutats concerts, ja que la demanda de gent a sigut molt gran.


A continuació us passem un enllaç d’un test d’adolescents.cat per saber si realment domineu OT :

ELS 18 CONCURSANTS
ELS 5 FINALISTES


Anna Márquez, Mariam Laghdas i Alfa Yanet Ventura


Comentaris

Entrades populars

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …