Passa al contingut principal

Mundial Rússia 2018


Aquest estiu  es celebrarà a Rússia  la XXI edició de la Copa del Món de la FIFA . És l'esdeveniment més important en el món del futbol i de l’esport en general, que es celebra cada 4 anys. És el primer cop que es celebra en un país d' Europa oriental, amb 32 equips i 211 participants.
La passada edició, el 2014 la va guanyar Alemanya, que va arribar a la final amb Argentina, i el 2010 la va guanyar Espanya.Estadis on es disputaran els partits:
Estadi Lujniki, Otkrytie Arena, Estadi Krestovski, Kaliningrad Stadium, Kazan Arena, Nizhny Novgorod Stadium, Samara Stadium, Volgograd Arena, Mordovia Arena, Rostov Arena, Estadi Olímpic de Sotxi i Estadi Central de Iekaterinburg.

Fitxer:Spb 06-2017 img42 Krestovsky Stadium.jpg
Luzhniki Stadium1.jpg

DATES: 
Les fases de grups seran del 14 fins al 28 de juny.
Els vuitens seran del 30 de juny fins al 3 de juliol.
Els quarts seran el 6 i 7 de juliol
La semifinal el 10 i 11de juliol
La final el 15 juliol

Ivan Abad
Vlad Ciupei

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …