Passa al contingut principal

L'ACAMPADA JOVE

L’ACAMPADA JOVE

Durant anys, molts alumnes del nostre centre i de Catalunya en general han assistit a l’Acampada Jove, per això hem decidit informar-vos sobre aquest gran festival dels Països Catalans.

LINK WEB: http://acampadajove.cat/

LINK VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Blz9ubkNBHQ


QUÈ ÉS?

És un festival político-musical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya(JERC) cada estiu des del 1996 a Montblanc. Segons els organitzadors es tracta d'un "punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu". Tanmateix combina aquest caràcter lúdic amb la reivindicació política i social pròpia de l’ideari de les JERC; l'independentisme i el socialisme.

A QUINA HORA ES POT ACAMPAR? 

Podràs acampar a partir de les 12h del dijous, hora en què s’obren les portes de l’Acampada Jove. Un cop tinguis la teva polsera, podràs entrar i sortir del recinte quan vulguis. Hauràs de recollir la teva tenda i sortir del recinte de l’Acampada Jove el diumenge abans de les 12h.

ON PODEM COMPRAR EL MENJAR?
Si vols comprar menjar a dins del recinte de l’Acampada jove pots fer-ho. A l’espai Independència hi trobaràs diferents paradetes on comprar el sopar i a l’espai República hi podràs trobar esmorzar, entrepans i coses per picar.

ON PUC CARREGAR EL MÒBIL?
A l’espai República s’habilitarà una zona amb endolls perquè puguis carregar el teu mòbil durant l’Acampada Jove.

SÓC MENOR DE 16 ANYS, QUI M’HA D’ACOMPANYAR? 
Si ets menor de 16 anys has de portar l’autorització per a menors signada pel teu pare/mare/tutor que t’acompanyaran al festival. En cas que la persona major d’edat que t’acompanyi no sigui ni el teu pare/mare/tutor, s’haurà d’autoritzar a una tercera persona major d’edat a acompanyar-te. Per això, hauràs de portar l’autorització de menors amb els camps d’autorització a una tercera persona emplenats. També hauràs d’adjuntar fotocopia del DNI teva, del teu pare/mare/tutor i de la persona autoritzada a acompanyar-te. 

PREU?
El preu de l’entrada actualment es de 43,00€, però anirà augmentant a mesura que passi el temps.


QUINS GRUPS HI ANIRAN?
Els grups s’aniran confirmant durant aquest mes i el pròxim, ho podeu consultar en la pàgina web de l’acampada.

Jana Clos i Clàudia Márquez

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents ha estat OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Els concursants estan en una acadèmia on hi ha professors que els ajuden a preparar els temes adjudicats. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als quatre que creuen que podien haver fet millor l'actuació o perquè els altres companys han estat superiors. D'aquests, els professors de l'acadèmia, salven a 1 d'ells, els companys salven a un dels 3 que queden, fent que els dos últims es tinguin que enfrontar en la pròxima gala. Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest elimina a un d'ells a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursants. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana, …

ELS MILLORS FESTIVALS D’ADOLESCENTS PER AQUEST ESTIU. FESTA I MÉS FESTA!!!!!!!!!!!!!

ACAMPADA JOVE: 19, 20, 21 JULIOL, MONTBLANC.  L'acampada Jove és el festival polític musical de refèrencia dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És una trobada de la festa amb música en català i internacional amb accent reivindicatiu. Durant l'estada també es fan activitats, xerrades... a favor dels Països Catalans.
CANET ROCK: 7 DE JULIOL, CANET DE MAR.
Festival estrella de la música catalana. Dotze hores de música, des de les 6 de la tarda fins les 6 del matí, fins que surti el sol!!
Festival accessible per a tots els públics.(BBF)BARCELONA BEACH FESTIVAL: Platja del Fòrum / Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs BARCELONA.
El BBF reuneix els millors dj nacionals i internacionals de la música “Electronic Dance Music”. (Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike….)FESTIVAL CRUÏLLA: 13 i 14 JULIOL. PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA.
Són 40 actuacions en directe en diferents escenaris del Parc del …