Ves al contingut principal

La nova moda: "13 reasons why"“13 reasons why” és una novel·la juvenil escrita per Jay Asher al 2007, però el 31 de març d’aquest any es va estrenar la sèrie, amb el mateix nom que la novel·la. Aquesta sèrie s’ha fet viral degut a que Selena Gomez és una de les seves productores, tot i que li van oferir el paper de protagonista que va rebutjar.

La sèrie narra un problema massa invisible a la nostra societat: el suïcidi adolescent. Explicada per la pròpia jove, Hannah Baker a través d’ una sèrie de “cintas de cassette” que deixa abans de la seva mort explicant les raons de la seva decisió. L’últim de rebre les cintes és el seu amic Clay, a través del qual es va desfilant la història poc a poc.

Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents  ha estat  OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als dos que creuen que podien haver fet millor l'actuació . Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest els elimina a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursant. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana,  la Miriam , l’Alfred i l’ Anna Guerra.  Els tres primers obtenen una carrera discogràfica. En els darrers anys passaven 6 concursants a la final, però aquest any han canviat les normes.

En les seves tres primeres temporades, el màxim premi era representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió. En aquest cas han fet una gala especial per al Festiva…

7 coses que pots fer si suspens els exàmens

Ara que estem en temps d’exàmens sabem que no tothom en surt ben parat. Així que hem decidit donar-vos 7 consells sobre que es pot fer quan suspens un examen.
1-Plorar: és la solució més ràpida quan veus que en suspens 4 i que no sortiràs de casa en tot l’estiu.
2-Replantejar-te l’existència humana: per què som aquí? Quin és el propòsit de la raça humana? Fer exàmens és ètic moralment? Bàsicament, convertir-te en la Dolors Tolosa.
3-Embolicar-te amb una manta i pretendre ser una oruga: les orugues no estudien i porten una vida plena i feliç, lliurement, i sense exàmens. Planteja-t’ho.

4-Demanar ajuda: trucar a la teva mare i dir-li que et porti una infusió, que ho estàs passant molt malament. Pot ser veritat, o no, l’amor de les mares és incondicional.

5-Simular la teva mort: estira’t al terra amb un pot de caramels a la mà i deixa una nota dient que t’has tret la vida per culpa d’aquell examen que has suspès. Turmenta de per vida el professor que prefereixis. Al cap i a la fi, depèn…