Ves al contingut principal

7 coses que pots fer si suspens els exàmensAra que estem en temps d’exàmens sabem que no tothom en surt ben parat. Així que hem decidit donar-vos 7 consells sobre que es pot fer quan suspens un examen.

1-Plorar: és la solució més ràpida quan veus que en suspens 4 i que no sortiràs de casa en tot l’estiu.

2-Replantejar-te l’existència humana: per què som aquí? Quin és el propòsit de la raça humana? Fer exàmens és ètic moralment? Bàsicament, convertir-te en la Dolors Tolosa.

3-Embolicar-te amb una manta i pretendre ser una oruga: les orugues no estudien i porten una vida plena i feliç, lliurement, i sense exàmens. Planteja-t’ho.


4-Demanar ajuda: trucar a la teva mare i dir-li que et porti una infusió, que ho estàs passant molt malament. Pot ser veritat, o no, l’amor de les mares és incondicional.


5-Simular la teva mort: estira’t al terra amb un pot de caramels a la mà i deixa una nota dient que t’has tret la vida per culpa d’aquell examen que has suspès. Turmenta de per vida el professor que prefereixis. Al cap i a la fi, depèn de quantes n’hagis suspès, no et caldrà simular-ho. (Aquí és quan l’amor de les mares deixa de ser incondicional).


6-"Beberte hasta las copas de los árboles": no creiem que faci falta explicar-ho.


7-Estudiar: com a últim i poc recomanable recurs, t’aconsellem que estudiïs per les recuperacions.

Bona sort :)Comentaris

Entrades populars

OPERACION TRIUNFO

Aquest any, un dels programes més vistos entre els adolescents  ha estat  OT (Operación triunfo). El programa tracta d’un concurs musical, que pretén formar cantants de música comercial .

En primer lloc, a la gala 0 comencen 18 concursants, però només en passen 16. Cada setmana, els concursants demostren les seves capacitats com a cantants en una gala en directe. El jurat nomina als dos que creuen que podien haver fet millor l'actuació . Els nomenats es preparen una cançó per demostrar al públic que poden progressar i aquest els elimina a partir de les votacions. A la final arriben 5 concursant. Aquest any han estat l’Amaia, l’Aitana,  la Miriam , l’Alfred i l’ Anna Guerra.  Els tres primers obtenen una carrera discogràfica. En els darrers anys passaven 6 concursants a la final, però aquest any han canviat les normes.

En les seves tres primeres temporades, el màxim premi era representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió. En aquest cas han fet una gala especial per al Festiva…